Sunday, September 17, 2006

Ensimmäinen osa: Majabackan suku valloittaa Pelsiman


Tässä on Nea Majabacka, hän asuu Pelsimassa pienessä talossaan. Hän on Majabacka suvun aloittaja ja hänen tavoite on suosio.:)


Tässä on hänen pienen pieni talo, jossa hän yrittää asua ainakin vähän aikaa.


Nea meni töihin ravintola-alalle, koska hänen elämäntoiveensa oli julkkiskokki. Sieltä hän saikin monesti ylennyksiä, melkein joka päivä. (Ääh.. seinät on jääny alas.. )


Töissäkäynnin ja muun hössäkän seassa vaatteet tarvitsevat pesua, niinpä Nea lähti kaupungille vaateostoksille. Vaikka Nea katselikin vaatteita, kaupan vaatteet eivät kiinnostaneet häntä, vaan enemmän kylläkin mies-seura. Nea meni kaupan takapihalle ja siellä vasta olikin porukkaa!
Kaupassakävijät eivät tainneet välittää niin paljoa vaatteista kuin keinuista. Pihalla Nea jutteli parin miehen kanssa, mutta Amatius Simola oli kokoajan Nean silmänkohteena. Nea meni Amatiuksen luo ja he tutustuivat toisiinsa nopeasti. Amatius taisi olla vähän kiinnostunut Neasta, sillä antoi vielä Nealle oman puhelinnumeronsa :)


Nea ystävystyi Sirja Pulliaisen kanssa. Heistä tuli hyviä ystäviä ja he viettivät paljon aikaa yhdessä.


Sitten heistä tuli vähän enemmänkin, kuin ystäviä. Nea ei kuitenkaan pitänyt niin läheisistä suhteista, niimpä hän päätti olla vähän aikaa erossa Sirjasta ja keskittyä enemmän töihin.


Nyt Nea on jo tarjoilija! Ylennyksiä satelee.. Kun oikein tarkasti katsoo Nean ilmettä voi päätellä, ettei hän pidä työvaatteistaan. :D


Kuitenkin tämä kaunis nuori nainen kyllästyi yksinään oloon, niinpä hän pyysi Sirjan kylään, joka toi mukanaan oman kaverinsa, Sippo Luovelan . Mitäköhän Sippo tekee?


Tuholaisiakin tuli ja tuholaistorjujan piti tulla karkoittamaan ne pois. Sirja nimittäin oli usein käynyt kaatamassa roskispöntön..Miksiköhän?


"Hullu!" Nea huudahti, kun näki Sipon yhtäkkiä suihkun edessä katsomassa häntä. Häntä ihmetytti Sipon jutut. Myöhemmin hän kuuli Sirjalta, että Sipolla oli jokin aivovaurio, jonka takia hän tekee välillä outoja asioita.


Niinpä Nea alkoi tapailemaan enemmän kaupassa tavannutta Amatiusta ja pian he muuttivatkin yhteen. Amatius toi mukanaan tarpeelliset 3000 s. :) Niillä uudistettiin vähän taloakin :D


Vaihdoin Amatiuksen tyyliä! Nyt hän on paljon paremmannäköinen :D
Suhde kehittyi ja Nea oli aivan innoissaan. Hän oli hidas syömään, sillä kun Amatius oli syönyt kaksi ateriaa, Nea vasta aloittaa söymistään! ;D

Nea kihlautui Amatiuksen kanssa. "Eihän noin kauniin naisen kihlautumiskysymykseen voi vastata ei." Amatius ajatteli.


Kihloissa oleva Nea jatkoi työskentelyään. Hän hankki monta logiikkapistettä tuon kaukoputken avulla.


Ohhoh.. Mitäs siellä tapahtuu?


Voi ei! Varas tuli taloon! Nea meni nopeasti puhelimen luokse, mutta turhaan. Varas oli mennyt ja vienyt mukanaan heidän kaukoputkensa.


Amatius oli siintä aivan ihmeissään:"Eihän varas voi noin vain viedä meidän hyvää kaukoputkea!" Monta päivää varkaan jälkeen Amatius itki ja suri kaukoputkea.


Mutta ei sitä kauaa kannata surea, sillä Amatius ja Nea pitivät ihanat häät :)


Häät sujuivat hyvin, mutta Nea taisi kutsua eräät vihamiehet häihin.. Siitähän sitten tulikin tappelu, kunnon tappelu.


Maha suureni suurenemistaan ja syödä kyllä piti ja paljon :D


"Autathan sä mua, Amatius? Tää sattuu ihan kauheesti!" Nea sanoi. "Joo, mä yritän." Amatius vastasi.


Ei kyllä Amatius kuitenkaan paljoa auttanut. Katsoi vai vierestä innostuneesti. :D


Tuli oikein suloinen vauva :) Vauvan nimeksi tuli Ilona, josta pystyy päättelemään, että vauva oli tyttö :) Ilona peri isänsä ihonvärin ja äidinsä ihanat vihreät silmät ja punaisen tukan :) (Poistin vahingossa kaikki ne kuvat, jossa Ilona oli juuri syntynyt. No ainakin on tuo. )


Vanhemmat olivat todella onnellisia Ilonasta ja mahdottoman nopeasti Ilona kasvoi jo taaperoksi! Tulipa tytöstä söötti :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home